Гуми, нови и втора употреба гуми, зимни, летни, джанти, масла, гресиране, Филтри, Изправяне на джанти, Цветни Заварки - Цялостно обслужване на Вашият автомобил
Вашата количка

Марки
 

За нас

В далечната 1961 година при четвъртия километър на ”Цариградско шосе” врати отваря най-модерния за онова време в страната автосервиз „Изток”. Автомобилният парк в столицата бързо се увеличава , а с това нараства и нуждата от неговото обслужване.

Три години по-късно, през 1964 година, на сто метра от автосервиз „Изток” на „Цариградско шосе” №30 започва дейност и нашия сервиз , първоначално като негов филиал. Част от потока автомобили за гресиране и смяна на масла се отклонява към нас. По-късно ставаме партньори и на КАТ-София, с подготовка на автомобили за технически преглед.

От 1972 година автосервиза ни се мести на сегашния адрес:бул.”Климент Охридски” №116. Бизнесът ни е семеен и се предава от един на друг през три поколения майстори. От 2002 година се помещаваме в нова модерна сграда , а през 2005 година отворихме вратите на съвременен сервиз за гуми с най-модерна и престижна техника.

Факта , че във фирмата не работят странични хора гарантира качеството на услугите и грижата за клиентите.Това е простата формула ,която ни е задържала на пазара почти половин век!

Качество и професионализъм!